Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Changement de décor

Zó veel heb ik het niet over het werk, maar nu de naaste collega’s en familie allemaal geïnformeerd zijn, mag de kat uit de zak. Ik doe begin november mee met onder meer Pietel en Hugues en volgens mijn feedreader nóg veel mensen: ik verander van decor.

Van Brugge naar Brussel, van kader-webmaster naar bediende-consultant, van websites naar veel meer dan websites, van één klant naar veel klanten, van onderwijs naar niet-onderwijs, van interessant naar nog veel interessanter. Van Europacollege naar Namahn.

Naarnamahn

Hoe spijtig ik het ook vind om de bijzonder fijne collega’s hier te verlaten: ik kan niet zeggen hoe hard ik er naar uitkijk.

21 reacties

 1. Waauw! Gefeliciteerd. Ik weet heel zeker dat de mannen van Namahn het zich niet gaan beklagen.

 2. vergeet uw lavalampen niet.
  succes.

 3. Go for it, Michel!
  Lijkt me helemaal jouw ding.

 4. Ik weet erg goed wat het Europa College is. Wat N. is heb ik hier ter plaatse vernomen.

  Dus : we moeten mekaar eens , bijv. onder de middag, ontmoeten in BRU.

 5. Is dat al dan niet gedeeltelijk door je weblog dat je aan die nieuwe job geraakt bent?

  En zo neen, weten ze er van? 🙂

  Proficiat!

 6. Ha, gaan werken bij de mensen van Namahn !
  Die hebben ook bij onze firma de design komen implementeren voor een software product dat wij aan het maken zijn.

  Waren heel professioneel 🙂

 7. Ken ze nog van de dagen toen ik nog voor Evisor werkte. We hebben er toen mee samengewerkt onderandere voor de (toen nieuwe) site van Electrabel (zij de content, wij deels van het technische vernuft). Fijne en professionele mensen.

  Een firma waar ik ook nog wel eens zou durven solliciteren wanneer ik terug in vast dienstverband zou gaan werken… 🙂

 8. @Tom: ik koester weinig illusies dat mensen die me opzoeken op tinternet deze website niet zouden tegenkomen. Ik kan alleen proberen de schade zo beperkt mogelijk te houden. 😀

 9. Dat was het dus, gefeliciteerd.

 10. Proficiat!
  Ik ben zelf sinds drie weken overgestapt van m’n verpleegkundig werk op de afdeling (6 jaar lang) naar “zorginformatisering”, en ik kan je verzekeren, ’t is misschien binnen hetzelfde ziekenhuis, maar ’t is een enorm verschil. Van ploegwerk en 1 weekend op 2, naar meer regelmaat en vrije weekends. Olé!

 11. Proficiat !
  Wij hebben ook al samengewerkt met Namahn. Meer bepaald met Joannes en Koen Peters. Allebei interessante figuren en er heerst daar ook wel een leuk sfeertje, had ik zo de indruk. En ja, ze zijn inderdaad professioneel !
  Veel succes

 12. Proficiat!
  Universiteit Gent is ook klant geweest van Namahn (voor het omzetten van de huisstijl naar het web).
  Niks dan goede ervaringen mee. Het gedeelte van mijn site dat gehost wordt door UGent maakt trouwens dankbaar gebruik van hun ontwerp.

 13. Veel succes met uw nieuwe betrekking.

 14. proficiat! ben eens gaan kijken op de website en het klinkt allemaal heel vaag. Het feit dat Koen Peters er werkt boezemt echter wel vertrouwen in

 15. Proficiat Michel! Brussel eh… misschien lopen we elkaar wel tegen het lijf dan 😉

 16. In de avondcursus usability die ik enkele maanden geleden volgde ( http://lvb.net/item/2490 ) zijn een paar mensen van Namahn uiteenzettingen komen geven. Zeer professioneel en met kennis van zaken.

  Succes met de nieuwe job.

 17. aha…
  Amuseert u!

  en is er niet iets mis met het logo van uw nog steeds huidige werkgever 😉

 18. ’t Kan zijn dat ik me licht vergist heb. 🙂

 19. Tiens, hoorde die naam voor het eerst vallen in een interne meeting vorige week over een – op te starten – deel van mijn eigen project. En nu hier … Congrats, godspeed en goodluck.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑