Gentkiest

Naa zen iek is beniefd. We hebben net op Gentblogt een nieuw onderdeeltje on-line gezet: Gentkiest.

 

We hebben er al wat werk in gestoken, en we zijn van plan om er nog veel meer werk in te steken.

Met wat geluk halen we hetzelfde niveau van niet-over-en-weer-scheldend inhoudelijk debat dat we op een enkele hoogst uitzonderlijke uitzondering normaal hebben.

Ik vind het wel een beetje een sprong in het ongewisse: artikels niet in een weblogformaat, die nog gaan gewijzigd worden, ik vraag me af wat het gaat geven.

We gaan in alle geval moeten opletten dat we geen wijzigingen doorvoeren waardoor bepaalde reacties plots geen betekenis meer hebben. Misschien moeten we wel met een soort gearchiveerde versies werken? En in alle geval: hele erg duidelijk aangeven waar er iets verwijderd werd, en waar dingen toegevoegd werden.

Anticipatie, anticipatie.

Geschreven al luisterend naar: David Bowie – Earthling – Dead Man Walking

Elders over misschien hetzelfde

28.03.2012: Obamaville | 03.02.2008: Wat zijn de Dutch Bloggies? | 10.06.2007: Voor de goeie | 07.03.2006: Relativering | 22.04.2014: Stemtest 2014: tsssss | 17.09.2013: Lessen in politiek | 07.03.2013: Zo schrijf ik een persbericht | 18.11.2012: En waarom niet PVDA+? | 12.11.2012: Antwerpen: the training wheels are off | 14.10.2012: Voor de goeie (ii)

10 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.