Nieuw!

Kijk, An Wauters is verhuisd!

Echt serieus proper.

En qua versie van de standaard disclaimer, ook wel helemaal in orde:

By the way… op deze weblog kan je mijn leven volgen, of toch die dingen die ik vatbaar vind voor publicatie. Mocht u hierdoor in enigerlei mate misleid worden dan is dat geenszins mijn bedoeling. Mensen die me echt kennen zullen hier en daar wel iets begrijpen dat er niet staat. De anderen begrijpen dan misschen weer niet altijd wat er wel staat. Het gaat hier niet om een online dagboek, maar wel om mijn verhaal. Take it or leave it.

 

One Comment

  • OK… ik wilde hier net schuchter een allereerste reactie achterlaten, maar moest eerst bekomen! Mezelf zo tegenkomen…

    Anyway, over die disclaimer is dus nagedacht en door hem hier zo te zien staan kon ik er ineens ook een tikfout uithalen! Thx.

    Nog felicitaties met de jobwissel (klinkt hip) en tot een volgende keer! Groetjes.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.