Schaamteloze promotie

Kijk, daar word ik nu eens helemaal warm van.

Tot gisteren stond er nog eenvoudigweg

Op deze verkiezingswebstek leest u geen grote campagneverhalen. Zoek ook niet naar de laatste blogsnufjes. Als u wat tijd hebt, zou ik u gewoonweg willen vertellen waarom ik mij voor 8 oktober engageer.

…maar kijk, vandaag staat er over mezelf en aansluitend mijn favoriete plekjes bij. Geen snufjes, en inderdaad gewoonweg verteld, maar wel met het hart op de juiste plaats, door iemand met echt engagement en echte liefde voor Gent. 

Of hoe het ook op originele en interessante manier kan, zonder hypermodern te doen. En hoe het mogelijk is om tegelijkertijd de mens achter de politicus en de politicus in de mens te ontdekken.

Hoera!

Al wie voor de blauwe stemt in Gent op 8 oktober: één adres. Daniel Vuijlsteke. Ha!

Elders over misschien hetzelfde

07.03.2008: Dakloze kinderen | 06.09.2006: Zo kan het ook | 11.08.2006: Project politieke websites | 06.06.2006: Van harte | 30.05.2006: Afvallige! | 17.05.2006: Gemeente | 22.04.2006: Pollentiek | 03.04.2006: De toekomst klopt aan de deur | 07.03.2013: Zo schrijf ik een persbericht | 18.11.2012: En waarom niet PVDA+?

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.