Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Schaamteloze promotie

Kijk, daar word ik nu eens helemaal warm van.

Tot gisteren stond er nog eenvoudigweg

Op deze verkiezingswebstek leest u geen grote campagneverhalen. Zoek ook niet naar de laatste blogsnufjes. Als u wat tijd hebt, zou ik u gewoonweg willen vertellen waarom ik mij voor 8 oktober engageer.

…maar kijk, vandaag staat er over mezelf en aansluitend mijn favoriete plekjes bij. Geen snufjes, en inderdaad gewoonweg verteld, maar wel met het hart op de juiste plaats, door iemand met echt engagement en echte liefde voor Gent. 

Of hoe het ook op originele en interessante manier kan, zonder hypermodern te doen. En hoe het mogelijk is om tegelijkertijd de mens achter de politicus en de politicus in de mens te ontdekken.

Hoera!

Al wie voor de blauwe stemt in Gent op 8 oktober: één adres. Daniel Vuijlsteke. Ha!

4 reacties

  1. Mag ik meteen meedoen?

  2. Zeker dat. Maar dan misschien wel met iets anders dan vieze spam.

  3. De mens achter de politicus is mooi, maar mocht ik kiezer zijn, dan zou ik de politicus in de mens missen op die site. Waarom stemmen op hem i.p.v. een ander van zijn partij?

  4. Hola, ’t is nog niet gedaan hé, er komt nog op!

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑