Zeg nu zelf

Mff. Het begin van Zeg Nu Zelf gemist wegen Prison Break, maar ik heb mij toch wel ernstig geërgerd bij de rest.

Bruno Wijnendaele bijvoorbeeld, die niet snapt dat het wel degelijk mogelijk is om een bos te planten en groen te creëren zonder het huis van Lieve Blancquaert af te breken.

Hoe? Wel, bijvoorbeeld door een straat op te breken en een park groter te maken. Of door iets uit te vreten met dit ex-fabrieksterrein. Of met dit, ander, ex-fabrieksterrein.

Ik ben er trouwens ook niet helemaal uit hoe relevant het is om gemeentepolitiek te vergelijken over al die honderden gemeenten heen. Zo’n lijst Gemeentebelangen in Hol Van Pluto, Vlaanderen die alleen maar voor het status quo gaat, of een lijst die maar één punt heeft, “defusie nu” of “jeugdhuis in de Groenstraat”, dat heeft toch niet zeer veel raakpunten met pakweg VLD-Vivant of sp.a-spirit in Gent?

Elders over misschien hetzelfde

03.10.2006: Wheee!! | 20.09.2006: Mensjes kijken | 12.03.2006: Coveliers is terug | 01.10.2005: Grappig | 15.07.2013: Elementary | 07.03.2013: Zo schrijf ik een persbericht | 18.11.2012: En waarom niet PVDA+? | 12.11.2012: Antwerpen: the training wheels are off | 01.10.2012: Crimi Clowns | 22.09.2012: History repeating

2 Comments

  • plus minus 1988 een neefje van plus minus 9 jaar had een appelpluk gedaan bij een boer dus :POLITIERECHTBANK BRUGGE
    verleden week ingebroken autosleutels gestolen en met de auto weg , teruggevonden in Schaarbeek
    5 turkse jongeren illigaal in ons land ze kunnen niks doen voor de schade ze kunnen hun zelfs niet aanhouden wat moeten wij zeggen tegen de kleinkinderen “”geen fiets steelt ER een? OF WEL VOOR HET VLAAMS BELANG STEMMEN IK WEET HET NIET LAAT MIJN OUDERS MAAR IN HUN GRAF OMDRAAIEN OHARME ZIJ HEBBEN VOOR BELGIE GEVOCHTEN IK KAN HET BEWIJZEN een heel ontevreden BELG

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.