Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Zeg nu zelf

Mff. Het begin van Zeg Nu Zelf gemist wegen Prison Break, maar ik heb mij toch wel ernstig geërgerd bij de rest.

Bruno Wijnendaele bijvoorbeeld, die niet snapt dat het wel degelijk mogelijk is om een bos te planten en groen te creëren zonder het huis van Lieve Blancquaert af te breken.

Hoe? Wel, bijvoorbeeld door een straat op te breken en een park groter te maken. Of door iets uit te vreten met dit ex-fabrieksterrein. Of met dit, ander, ex-fabrieksterrein.

Ik ben er trouwens ook niet helemaal uit hoe relevant het is om gemeentepolitiek te vergelijken over al die honderden gemeenten heen. Zo’n lijst Gemeentebelangen in Hol Van Pluto, Vlaanderen die alleen maar voor het status quo gaat, of een lijst die maar één punt heeft, “defusie nu” of “jeugdhuis in de Groenstraat”, dat heeft toch niet zeer veel raakpunten met pakweg VLD-Vivant of sp.a-spirit in Gent?

2 reacties

  1. plus minus 1988 een neefje van plus minus 9 jaar had een appelpluk gedaan bij een boer dus :POLITIERECHTBANK BRUGGE
    verleden week ingebroken autosleutels gestolen en met de auto weg , teruggevonden in Schaarbeek
    5 turkse jongeren illigaal in ons land ze kunnen niks doen voor de schade ze kunnen hun zelfs niet aanhouden wat moeten wij zeggen tegen de kleinkinderen “”geen fiets steelt ER een? OF WEL VOOR HET VLAAMS BELANG STEMMEN IK WEET HET NIET LAAT MIJN OUDERS MAAR IN HUN GRAF OMDRAAIEN OHARME ZIJ HEBBEN VOOR BELGIE GEVOCHTEN IK KAN HET BEWIJZEN een heel ontevreden BELG

  2. Stel u vooral de vraag wat een stem voor het Vlaams Blok aan de situatie gaat verbeteren. En stem dan in eer en geweten, zou ik zo zeggen.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑