Code search

Humor, zie ook Kottke:

Heh.

One Comment

  • Mijn collega en ik hebben in de software die we schreven voor een groot bedrijf ooit een eigennaam vermeld in een foutboodschap, genre “Julienne, wat heb je nu weer verkeerd gedaan?” (Eigennaam is veranderd, dus ga maar niet zoeken over wie het ging.)

    De foutboodschap kon enkel verkregen worden door consequent een aantal verkeerde keuzes te maken. Een dag nadat de software in productie ging kregen we telefoon van… Julienne. Ze zei: “ik heb iets fout gedaan, maar ik weet niet wat!”

    Deze foutboodschap heeft maanden in de productieversie gezeten. Niemand anders dan Julienne heeft ons ooit opgebeld erover. Soms is programmeren best wel leuk.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.