Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Dju, gemist

Ik wou nog zó het debat van de lijsttrekkers zien op Woord Tegen Woord, en heb ik het toch wel gemist zeker. ‘t Was van de Galápagos-eilanden op BBC.

Dju, dju, dju.

update tiens, is dat mijn gedacht, of zit héél die zaal vol met te pas en te onpas klappende Vlaams Blokkers?

En die discussie over Sint-Niklaas: walgelijk. Die twee fascisten—waarom mogen ze daar plots met twéé klootzakken staan?—waren gewoon om te kotsen. Blij dat ik ben dat wij in een stad wonen waar het politiek discours niet tot op dat niveau gezakt is.

En beschaamd dat ik ben dat we in een land wonen waar dergelijke degoutante figuren als die twee zelfs maar half serieus genomen worden.

Walgelijke personages.

8 reacties

 1. Het grote probleem met debatten hier in België: door elkaar zitten praten/roepen/… In Nederland laten de politici elkaar nog proper uitspreken, zodat tenminste een normaal debat ontstaat.

  Daarnaast werd mijn eigen voorkeur wel bevestigd. Nuja, ik moet niet stemmen in Gent natuurlijk.

 2. Francis Van Den Eynde zijn gezicht stak mij tegen, dju toch.

 3. En zo scheef dat hij stond, niet echt representatief voor het Vlaams Belang. Néh.

 4. Krijgen politici soms training “hoe onderbreek best mijn tegenstanders in een debat” of “hoe kan ik een cijfer uit mijn mouw toveren waarmee ik dan mijn tegenstander om de oren kan slaan” ?

 5. Och, ik heb de indruk dat in Gent die gasten van het Vlaams Blok stemmen halen ondanks hun zogenaamd “politiek” personeel: een verzameling clowns, schertsfiguren en geriatrische gevallen op een hoop.

 6. Of ook: impotente vieze vuilaards die niet deftig recht kunnen staan en met domme standpunten afkomen?

 7. Ik zat in de zaal en het was echt walgelijk. Ik werd echt fysiek misselijk van die gasten. Er zaten inderdaad veel Vlaams Belangers in de zaal.

  Uitspraken als “multiculturaliteit is multicriminaliteit”, waren die niet verboden tegenwoordig? Francis Van den Eynde, leeft die in een andere stad? Walgelijk. Jakkie.

 8. je hebt heel mooie bloedjes!!!!lieve kindjes
  Maar ik weet niet over wie je het eigenlijk heb ,als spreekt over Sint-Niklaas.Gent is voor ons nog altijd de leukste ,gezelligste stad ter wereld met alles …..alles.Spijgtig genoeg is er een huisje onbetaalbaar.Wij wonen bij st-niklaas (betaalbaarder)en hopen eens terug in gent te wonen!!!!!!maar waar he ?

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑