‘t Zit erop!

Gedaan voor vandaag. Van ‘s morgens vroeg tot COB gedaan van user interface consultant (wijs!), en dan vergaderd over eventuele productie van een film of nee toch een documentaire, en dan japans gaan eten in de Samourai, en nu op de trein terug naar huis.

Moe maar voldaan, dacht ik dat de technische term was.

12 reacties op “‘t Zit erop!”

  1. Erm, ‘t was een soep en dan een hele kom vol rijst en gepaneerdachtig vlees en omelet.

    Hoegenaamd niet waar ik voor wou gaan: ik had mijn gedacht gezet op sushi, maar mijn compagnon had daar geen zin in. Dus ‘t werd een soort Japanse boerenkost.

    Wel lekker, daar niet van, maar helemaal onverwacht. Niets verfijnd of geraffineerd, gewoon een kom vol eten waar twee man ook nog genoeg mee zouden gehad hebben. 🙂

  2. Wie ooit in dat éne Japanse restaurant in Merelbeke komt: de gebakken oesters gewikkeld in een omeletjasje (ofzoiets)zijn geen aanrader…ik weet het, ik had het moeten weten door de naam alleen, maar in een onbewaakt moment doet ne mens al eens dwaze dingen..(nooit doen, die oestersn, écht niet…..)

  3. Maar Elsje toch, je wordt zowaar emotioneel bij de herinnering…
    Op gent blogt staat een bespreking van het nieuwe Japanse restaurant in de Vlaanderenstraat. Maar om de een of andere reden voel ik weinig voor het aantrekken van een kimono. Kwestie dat ik geen zin heb om uit zo’n zijden dingetje te zitten scheuren.
    Mss moet ik op een gebakken oesterdieet ?

  4. maar allez, voor u kan dat alleen maar slobberen

    jammer dat onze reporter beau zich niet met hand en tand heeft verzet tegen de ‘badjas’om zo de weg te effenen voor de bloten

    bij mij was het al een beetje paniek in de Samourai toen mijn ter zake meer beslagen vriendin mij na mijn angstige blikken bemoeidigend toesprak dat ze daar nog nooit bestek had gezien

    maar het is gelukt, met de stokjes

  5. deal

    Ik print hier alvast de Wet van VII Ventôse betreffende het recht van de burger zich te begeven in openbare drank-en eetgelegenheden sans culotte.

    Naar analogie en alles…, het komt in orde. En anders : cassatie ! Washington ! mensenrechten ! Paul Pataer !

Reacties zijn gesloten.