Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Del.icio.us op 26 november 2006

4 reacties

 1. Ik heb dat commentaar nummer 32400 intussen verwijderd, omdat het een letterlijke copy/paste was van deze tekst: http://www.real-life.nl/rubrieken/evolutie/citaten.html

 2. Yep, zo’n seriΓ«le troll-achtige.

  Soms vraag ik me af of die mensen dat allemaal geloven, wat ze schrijven. En geen moment later bedenk ik dat ze dat inderdaad doen.

  En dat er nog wel mensen zijn die nog wel vreemdere dingen geloven dan Young Earth of Intelligent Design-nonsens. Dingen als maagdelijke geboorten, en doden doen leven, en profeten die en hemel worden opgenomen en zo.

  Ahem. πŸ˜€

 3. Er is bij ons op de digitale tv van *gack*spit* UPC zo’n fundie gristelijk kanaal waarop je naast de gebruikelijke “gospel” diensten met de eeuwig zelfvernoegzaamde mensen die laten zien hoeveel ze wel niet in de Here zijn je dus ook die afgrijselijke “Waren er dinosauriers op Noach’s ark?” “documentares” te zien krijgt.

  Maarre, dat Twitter, ben ik het nu of doe je echt met elke nieuwe web 2.0 trend mee? πŸ˜‰

 4. Ik doe met alles mee. Alles alles alles.

  Tot ik het beu ben. πŸ™‚

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑