Refter

Wij hebben op ons werk een refter. Allez ja, ’t is te zeggen, wij hebben een bibliotheek, en als er ’s middags niet op resto gegeten wordt, dan eet alleman zijn boterhammen / slaatjes / broodjes samen rond de grote tafel op.

Gezellig. :)

’t Was de bedoeling om ’s morgens mijn boterhammen te smeren, en die dan in een brooddoos mee te nemen, maar ’t is al de hele week mislukt. Het kan zijn dat ik dinsdag en woensdag door elkaar haal, maar het was iets in deze zin:

  • maandag was ik nog wat te ziek van buikgriep
  • dinsdag was ik het vergeten
  • woensdag was ik veel te laat op en had ik geen tijd meer
  • en vandaag was ik gezond, was ik het niet vergeten en was ik er op tijd bij, maar was er geen brood meer: ik heb dan maar uit armoe wat schelletjes kaas meegegrist uit de koelkast, en een pak krakotten in de rugzak gestoken

Morgen beter. Maar ge gaat het zien: er zal geen beleg meer zijn of zo. Of mijn brooddoos zal uitgelopen zijn.

update vrijdag: overslapen, ’t zullen de rest van de krakotten van gisteren worden

Elders over misschien hetzelfde

14.06.2007: Paging Captain Obvious | 19.07.2013: 11% | 07.04.2013: Kokeneten | 25.03.2013: Op zoek naar volk | 28.01.2013: Evaluatie | 06.01.2013: Einde vakantie, begin 2013 | 28.12.2012: De laatste | 20.12.2012: Een dagje Amsterdam | 15.12.2012: Vergaderingen, vergaderingen | 14.12.2012: Feestje!

10 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.