Site van het jaar

Tiens, da’s al de tweede keer op rij dat die Clickx-historie volledig aan me voorbij gegaan is, en ’t is tegelijkertijd ook al de tweede keer op rij dat ik alsnog genomineerd ben:

Beste webmaster,
Het is weer zover! De verkiezing van de ‘Site van het Jaar 2006’ staat in de startblokken. En we hebben goed nieuws voor jou. Jouw website heeft namelijk de eindselectie gehaald en maakt deel uit van de 100 genomineerde sites in de categorie ‘Blogsites’.

Site van het Jaar praktisch!
Morgen, dinsdag 14 november 2006, publiceren we de volledige lijst van alle genomineerde sites in Clickx Magazine en op de website www.sitevanhetjaar.be. Van dinsdag 14 tot en met maandag 27 november kan er gestemd worden op deze site. De site met de meeste stemmen wordt tot ‘Site van het Jaar 2006’ gekroond.

Het mag duidelijk zijn dat het me geen zier interesseert om daar ook maar iets van moeite voor te doen. De gedachte alleen al dat mijn weblog beste om het even wat zou zijn, is voldoende om me zwaar zorgen te maken over (a) de rest van de nominaties en (b) de kwaliteit van de wedstrijd.

Maar! Niet getreurd! Als het project er niet zou bij zitten, ben ik niet te beroerd om schaamteloze promotie te doen voor andere mensen die (a) ook genomineerd zijn en (b) die het wel kan schelen.

Laat u kennen in het commentaar, schaamteloze zelfpromotiehoeren! Duizenden en duizenden bezoekers per dag zullen uw banner zien, gratis en voor niets!

Gnihi. 😀

Let wel: all bets are obviously off als Gentblogt er tussen zit, of als één of meer van de mensen in mijn feedreader-tabje “Mensen die ik ken” zouden genomineerd zijn, dat spreekt. In dat geval zal ik verplicht zijn tot een systeem van roterende banners over te gaan.

Elders over misschien hetzelfde

01.03.2008: Bwards 2007+1: scherp uw pennen | 03.02.2008: Wat zijn de Dutch Bloggies? | 11.12.2007: Site van het jaar! | 15.11.2005: Clickx en de relevantie

40 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.