Sterren komen, sterren gaan

Soms moet één ster uitdoven opdat een nieuwe zou kunnen blinken aan het firmament… een zaak van this town ain’t big enough for the both of us misschien?

Gitta sluit haar weblog af:

Ik neem voorlopig even afstand van de ‘blogosfeer’. Ik hoop dat ik ook een beetje heb kunnen bijdragen in de keuze van jullie wegen, of in het “begrijpen” van die “ene weg”..

…en het Radiofonisch Instituut Decroubele begin het zijne. Een paar eerste kennismakingen met het wereldwijde tinternet waren er al op Gentblogt—waar een artikel over voetbal bijvoorbeeld ooit alsdus afgesloten werd:

Afijn, op dan maar naar een hyperspannend competitieslot! Op naar een Gentse scherprechter zonder weerga! Bradaboem! Op naar zweet, kluiten aarde, vlokken gras, slijm en vloek! Bommen en granaten! Op naar de eerlijke competitie, wars van Chinezen en gefoefel! Vrooaarr! Op naar meer! En beter! Kadzjing! (vrij naar Tom Lanoye, Hergé, Jean Graton en de cymbalen van Sint-Cecilia)

U bent gewaarschuwd.

Allen daarheen. Serieus. Allemaal. Hopla!

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.