Stil

Kiekenvlees, mensen toch:

At the heart of Helen House, Little Room is a peaceful, chilled bedroom, where parents can spend time with their child until the funeral.

Eén van de kindjes van vorige week, Louise en Leighton’s zoontje Courtney, is gestorven. Little Room is een kamertje dat ouders helemaal kunnen inrichten naar hun eigen zin, waar ze hun kindje kunnen opbaren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving—in een bedje met speelgoed, of een ander kindje in zijn favoriete supermanpak, of nog een kindje in een prachtig victoriaans kleedje.

“He’d just learnt how to wave,” zegt zijn moeder. En dendezen is er weer aan de voor moeite, waterlanders-gewijs.

Zo érg, een kindje verliezen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.