Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Abi Harding

Zutons_abi_400x300Dan zie ik iets op televisie, en sla ik er dus Wikipedia op na…

Although always popular with devotees of the Zutons, Harding became know to a much wider audience through the Zutons’ appearance on Jools Holland’s Hootenanny on BBC television on New Year’s Eve 2006.

Ahem. I’ll say. Juffrouw Harding stond op Hootenanny (heruitzending vanavond!) eenvoudigweg ravissant te zijn in een kort zwart dingetje. Geen video’s die er op lijken gevonden op tinternet, maar toch deze op YouTube toen ze bij Jonathan Ross waren:

Mmmmm.

O ja, en Lily Allen deed, zoals meestal, ook al geen pijn aan de ogen.

12 reacties

 1. Nie slecht voor de ogen, maar niet echt mijn genre muziek.

 2. The Zutons! Olraait!

  Heb ze dat nummer akkoestisch zien uitvoeren tijdens pukkelpop, voor JimTV (of TMF, geen idee), was helegans super.

 3. Schoon volk, maar een uitzonderlijke saxofoniste is ze spijtig genoeg niet.

 4. Mike: het helpt ook niet als ze drie keer zowat hetzelfde liedje zingt…

 5. Abi Harding is 20 en Lily Allen 21. Net nog oud genoeg om de babysit van uw kinderen te kunnen zijn, Michel. Begin maar al te fantaseren.

 6. Beter zo oud als de babysit van uw kinderen dan zo oud als uw kinderen, zeg ik steeds maar.

 7. …dat kan nog komen, natuurlijk. 🙂

 8. Als die van mij twintig is, geen veertigers of erger achter haar gat! Ik zal daar scherp toezicht op houden en dit liefst tot ze zelf veertig is!

 9. Zwijgt, ik wil daar zelfs niet over denken.

 10. Lily Allen deed dan weer wel zeer aan de oren. Azo een zaagliedje, zeg.

 11. Gij! Vuijlsteke, ik zie u al klaarstaan met uw stengun als uw doodbrave dochter van 18 met haar doodbraaf lief van 18 thuiskomt.
  🙂

 12. Ik heb het hele scenario al jàààren voorbereid in mijn hoofd. Een long rifle en een fotoalbum spelen een hoofdrol. En ik ben van plan om tegen dan een een marcel en een lange onderbroek aan te kopen, en mijn kamerjas van nu niet weg te gooien, dat ik hem aan kan hebben.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑