Abi Harding

Zutons_abi_400x300Dan zie ik iets op televisie, en sla ik er dus Wikipedia op na…

Although always popular with devotees of the Zutons, Harding became know to a much wider audience through the Zutons’ appearance on Jools Holland’s Hootenanny on BBC television on New Year’s Eve 2006.

Ahem. I’ll say. Juffrouw Harding stond op Hootenanny (heruitzending vanavond!) eenvoudigweg ravissant te zijn in een kort zwart dingetje. Geen video’s die er op lijken gevonden op tinternet, maar toch deze op YouTube toen ze bij Jonathan Ross waren:

Mmmmm.

O ja, en Lily Allen deed, zoals meestal, ook al geen pijn aan de ogen.

12 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.