Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Anneleen van Spring naakt

AnneleenGrinnik.

Zullen we even helpen? Kijk zie: Anneleen van Spring naakt in een filmpje, en wel van Wittekerke. Anneleen Liégois (van Spring) bloot, dus, als het ware. Sex in Witterkeke, met Anneleen van Spring.

‘t Was al van ergens december dat het de ronde deed van het internet, maar ik denk dat ik er één ken die een legioen Google op zijn dak wil krijgen. 🙂

14 reacties

 1. Jij bent gewoon een slecht mens. 🙂

 2. Ik heb dat dus gezien op tv é, wa als der klein kinders aant meekijken waren mee de ouders. “Mama, zijn die daar ook aan’t dansen?”

 3. Om maar niet te zeggen dat ik dat eigenlijk nog niet echt zo’n lelijk meiske vind.

 4. Wittekerke, Anneleen Liégois, naakt, spring, tetten, JIM TV, nude, naked, sex, seks, BV, celebrity, titty, orgasm, pussy, vagina.

  Om google nog wat te helpen.

 5. Ik heb meteen even gekeken en ‘naakt’ is een groot woord. Ze heeft geen kleren aan, maar ’t is ook niet zo dat we een full frontal te zien krijgen. No beaver shots included.

  Dat ze bij Jim stopte om “aan haar acteercarriere te werken” krijgt nu ook een extra dimensie. Spijting, want ze deed dat wel goed in Pop en Showbizz.

  Misschien beide combineren. Anneleen is klaar voor Naked News!

 6. Yeah, jammer dat ze die bever niet geschoten hebben, alhoewel -dat arme diertje!

 7. Heeft er iemand stills? Een mens verliest veel te veel tijd met naar die dwaze internetfilmkes te kijken.

 8. Wat ik niet snap is dat Wittekerke, inderdaad een kinderprogramma, nu allerlei dingen doet waardoor het een mega-aandeel van zijn kijkers kan verliezen. Want dat is echt niet normaal voor die gasten, he, Anneleen van Spring die (echt wel) naakt en met dansende borsten en zo op en neer zit te springen op dingske..allez hoe heet hij. Weer allemaal trauma’s bij!

 9. Ik ben niet goed mee.

  Was dat sarcastisch, van dat “kinderprogramma”?

  Want ik zie dat Wittekerke om 21u40 begint.

  Over wat soort kinderen hebben we het hier dan?

 10. Die witte sokskes zijn er écht teveel aan!

 11. heu op mijn versies die ik gezien heb toen die zoektermen enorme proporties begonne aan te nemen op mijn blog heb ik wel enige full frontals gezien ze en ik moet wel toegeven ik vind dat een ferm babe :s

  o ja er zijn er ook veel op zoek naar sofie van Moll in “kavijaks”, maar dat is veel minder de moeite als je begrijpt wat ik bedoel…

 12. mensen word eens volwassen is dat nu echt zo erg dat dat meisje naakt is het is geen porno he en naakt is mooi ik ben 57j en vind dat dat mag zie dat liever op tv dan al dat moorden en daarbij wat doet zij nu verkeerd en dan is er nog zo een snotneus die dat meisje een hoer noemt

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑