Bruce

Bruce Campbell is één van mijn persoonlijke helden. Zelfs in reclamefilmpjes ben ik er een groot fan van.

Al wie daar verder uitleg bij nodig heeft: loop als één man naar uw dichtsbijzijndste internetboekenboer, en koop If Chins Could Kill: Confessions of a B Movie Actor. Verplichte lectuur voor al wie een passie heeft of een droom, en die er maar niet aan wilt/durft beginnen. Inspirational, gelijk dat ze zeggen. En ook bijzonder grappig. Which is nice.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.