Een lach en een traan

‘t Is echt wel bij iedereen dat het tegenwoordig permanent september is. Bij Luc Van Braekel kwam zonet deze reactie op een entry over de schade na de tsunami van 2004:

Comment from [boohj : liezielove@hotmail.com] — super erg maatj echt op de laatste foto , amai ik zou daar toch ni zoo graag willen staan znn ! veel beterschap!! 😉

Gnii.

5 Comments

  • in beginjaren van internet/usenet kwam er in september altijd nieuwe lading newbies bij samen met opening van academiejaar… pas na enkele maanden had deze nieuwe lichting door hoe internet werkte en wat netiquette precies was. Dit systeem van spontane socialisatie heeft het helaas echter begeven, waardoor, u raaadt het, het altijd wel september lijkt…

  • Een zekere ‘bob struwer’ doet het op woensdag 02 februari 2005 ook niet mis:
    “Ik vind het zielig voor die mensen. dat alles is verwoest. Ik vind die plaatjes van julie erg mooi.En ik ga ze voor mijn werkstuk gebruiken dank je wel voor die mooie foto’s.”

    Mooi, oh, zo mooi, nog van dat!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.