Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Evolutie

Tiens. In mei 2005 was ik nog een postmodernist, en nu ben ik een existentialist.

You scored as Existentialist. Existentialism emphasizes human capability. There is no greater power interfering with life and thus it is up to us to make things happen. Sometimes considered a negative and depressing world view, your optimism towards human accomplishment is immense. Mankind is condemned to be free and must accept the responsibility.

  • Existentialist 81%
  • Materialist 75%
  • Postmodernist 63%
  • Cultural Creative 50%
  • Idealist 44%
  • Romanticist 38%
  • Modernist 31%
  • Fundamentalist 19%

Via What is Your World View?

Eén of twee antwoorden anders, wellicht. Iets minder zeker over een aantal zaen waar ik toen wel zeker over was? Of net het omgekeerde, gesterkt in mijn opinies?

1 reactie

  1. Het zou mij dan ook verbazen, gij een weldenkend wezen, zo rationeel als het maar kan, een post-modernist? Ik denk het niet.

1 pingback

  1. Elei Suiadan

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑