GET LAMP

Oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy.

Nieuws over GET LAMP, de nieuwe documentaire van Jason Scott. Scott maakte al een redelijk fantabulastisch goede BBS-documentaire, en ik heb van zodra ik van GET LAMP hoorde, meteen geld gestort als steunend lid nummer één, zelfs al wist ik dat er pas binnen x jaar iets zou uit komen.

Hij post een uitgebreid status report van waar hij zit: van harte aangeraden. Voor mij maakt één beeld het allemaal de moeite waard:

Meretzky

Dit, beste kijkbuiskinderen, is Steve Meretzky. De Grote Steve Meretzky, die mijn favoriete adventure gemaakt heeft, A Mind Forever Voyaging. En mijn tweedefavoriete adventure, Stationfall. En ook Leather Goddesses of Phobos (scratch’n’sniff!) en The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (babel fish!), en veel veel meer.

Ik moest de rest van de pagina niet lezen om te weten dat mijn geld goed gespendeerd is.

En o ja: dat beeld hierboven, da’s geen foto. Dat is een screen shot van de film. HD baby.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.