Kapotte computer (opnieuw)

Dju. De niet-laptop is er weer aan. Thermal events, oververhitte cpu. Om niets. Precies hetzelfde als een paar maand geleden.

Er zal een nieuwe moeten gekocht worden, vrees ik. Zucht.

Stomme computers altijd.

10 Comments

 • Die computer heeft me minder dan 500 euro gekost, ondertussen al drie jaar geleden. Hij is één keer gerepareerd, vorig jaar, en voor zover ik weet was de kost daarvan dat hij twee dagen weg was; er is tegelijk een nieuwe harddisk bij gestoken en ik denk dat ze bij de winkel de werkuren voor het kuisen van de ruimte tussen processor en ventilator niet eens gerekend hebben.

  Dus, neen, zelfs met reparatiekosten erbij kom ik op véél goedkoper uit.

  En, trouwens, in het algemeen, zo meteen kneejerkgewijs afkomen van “met een mac zou het u niet overkomen zijn”, dat is zó kinderachtig, ge kunt het u niet inbeelden. Alsof Macs plots de allerbeste computers ter wereld zouden zijn, komaan.

  You get what you pay for, in mijn geval heb ik heel veel gekregen voor heel weinig geld.

 • point taken.

  Het was dan ook zeker niet stereotiep bedoeld (zo ben ik niet!), eerder grappend. Hence mijn “bij wijze van spreken”, omdat ik wist dat u met harde feiten zou komen.

  Ik was louter geïnteresseerd of u in uw redenering met reparatiekosten rekening hield. (Natuurlijk wel) Ik lees hier regelmatig iets over een kapotte computer, vandaar.

  desalniettemin kon ik het niet laten, want ge moogt zo satanisch niet lachen met mijn mac.

 • Een macje, dat is het probleem. :)
  Als ik een mac koop, dan wil ik er ook Windows op kunnen draaien, en Photoshoppen met beelden van twintigduizend pixels op tienduizend, en Elder Scrolls Oblivion op spelen, en dertig programma’s tegelijk op open houden.

 • Een zelfstandig consultant gaat toch niet op kosten kijken! Goed materiaal, met degelijke garanties! Je moet je geld niet door vensters en deuren gooien, takkoord, maar op je geld zitten is nu ook weer niet nodig hé!

 • Dat zal inderdaad een kostelijke keer zijn.
  Maar alles voor Oblivion, het is echt een superspel.

  maar zoals met alle dingesen, vind ik het aanmaken van mijn peetietje en de eerste week rondhossen het leukst van al. Ik slaag er maar niet in om die verhaallijnen uit te spelen.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.