Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Lezen

Zelie heeft voor nieuwjaar een stapel boeken gekregen: de nieuwe Geronimo Stilton, een hoop van Hanna Kraan, en een boek of vier van Roald Dahl.

Ze heeft vannamiddag bijna tachtig pagina’s Sjakie en de Chocoladefabriek gelezen, en ik barst nog altijd bijna van trots als ik eraan denk.

3 reacties

  1. Plezant hè, zo’n kind dat graag leest. Mijn dochter van 13 las onlangs, tijdens de examens dan nog, een boek van 200 bladzijden op 2 dagen uit. Dan rol ik, zoals mijn moeder vroeger bij mij deed, voor de vorm eens met mijn ogen en zeg dat ze zo rap niet mag lezen. Maar ik weet dat het een zegen is: als ze 4 Nederlandse en 2 Engelse boekbesprekingen moeten maken in 1 schooljaar, is het een gemak dat je kind graag leest.

  2. Jawel. 🙂

    Zelie zit in het tweede leerjaar, dus dat belooft.

  3. Wow! Dat is echt goed. De ‘mijne’ zoals ze zeggen is een jaar ouder een is op dit ogenblik ongelofelijk gek op stripverhalen. Niets forceren, denk ik dan, maar ik hoop dat ze later toch even graag zal lezen als ik. Hup Zelie!

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑