Mobile UI pattern library

Die avond op de mailinglijst van IxDA, Barbara Ballard:

We’d like your participation!

Little Springs Design has posted a wiki containing the pattern library in my new book, Designing the Mobile User Experience. So far, it’s got around 10 patterns posted, with more to come in the next few weeks.

http://patterns.littlespringsdesign.com

If you are designing a mobile application, check out the library. Use what you find.

If you are an experienced designer, go ahead and get an account. Modify the site. Add to it. Repost it elsewhere (according to the liberal license). Discuss it. Make the pictures better. Let me know what you think.

If you have a design situation that you frequently see, go ahead and create a new pattern page simply by referring to it; either you or somebody else can fill in the actual design.

Patronen zijn cool. Wikis zijn cool. Als ze het zo schoon vraagt, wie ben ik om daar geen gevolg aan te geven? Allen daarheen.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.