Neighbours

Wat-krijgen-we-nu? Joe Mangel is terug op Neighbours? Ik heb die naar Europa weten vertrekken, toch, zo’n vijftien jaar geleden?

Ah kijk, inderdaad. Mmm… Neighbours. Ik heb daar toch een paar jaar een plaatsje voor in mijn leven opengehouden, toen ik een televisie had op kot. Daarvan gesproken, eigenlijk: hoe zou het nog zitten met de tweelingzusjes Alessi?

Alessi twins

Hm. Niet zo goed, blijkbaar. Gayle en Gillian Blakeney zijn verhuisd naar de VS van A, zegt Wikipedia:

In 1994 the sisters moved to the United States (where they still reside today) to pursue acting roles, landing guest spots on various film and TV projects.

Eén rolletje in een Silk Stalkings-episode, jaren geleden, en dan niets meer, volgens IMDB. Jammer. Ik hoop dat ze het goed maken. ‘t Zagen er sympathieke meisjes uit. Met talent en zo, ook wel.

YouTube, zoals meestal eigenlijk tegenwoordig, heeft er meer van. Deze clip, toen ze veertien waren, nog vóór ze in Neighbours zaten:

…en nà Neighbours, in Stock, Aitken & Waterman-formaat:

Geen grote kunst, maar toch sympathieke meisjes.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.