Ochtendroutine

‘t Is moeilijk, tegenwoordig, zo in een ander huis met een andere routine. Normaal gezien zouden de kinderen aangekleed en wel om halfacht de deur moeten uit zijn, maar ‘t is nu al sinds maandag dat het niet lukt, en dat het eerder kwart voor of, zoals nu, tien voor acht is.

Niet zo goed.

Wat het precies is, weet ik eigenlijk niet. Ik ben er alleszins vroeger uit dan thuis. De kinderen zijn even snel aangekleed als thuis, en misschien zelfs sneller: hier is er meer plaats om allemaal tesamen bezig te zijn. Ik vermoed dat het is omdat Zelie nog een extra bord yoghurt met fruit eet, dat daardoor alles tien minuten vertraging krijgt.

Morgen er eens extra op letten, en proberen optimaliseren. Alhoewel: morgen is Sandra’s thuiswerkdag, en dan mag het allemaal wat minder hectisch zijn. 

Maandag. Maandag beter.

3 Comments

  • Hehe. Ik schreef gisteren nog over onze ‘geoliede machine’, zoals het er de laatste tijd aan toe gaat met onze 4 koters. Nu gaat het meestal goed, maar er is weinig nodig om die geoliede machine te doen sputteren. Om 4 kinderen tijdig de deur uit te krijgen, heb je nu eenmaal routine nodig. Die routine zal bij jullie binnenkort ook wel terugkeren.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.