Del.icio.us op 16 maart 2007

2 Comments

  • Ik ben geen photoshopkenner, maar als ik de foto zo wat bestudeer kom ik tot de volgende conclusie: Die mensen waren aan het dansen voor een spandoek, maar het spandoek stond niet mooi in beeld. Dan maar een foto van het spandoek met mooi in het midden “generatieklo..” ertussen plakken. Rechts van de dansende vrouw zie je het spandoek zoals hij op de originele foto stond. Is de foto bewerkt? Ja, duidelijk. Doet hij geweld aan de werkelijkheid? Op een paar meter na niet nee.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.