Gezinsuitbreiding

Eindelijk! We gaan er een familielid bij krijgen! Binnen een week of twee ten allerlaatste is de vloer op het eerste geen tapis-plein meer, en dus kan het weer.

Vlooien, weetuwel.

Collega Bart zit met een nest poezen, en wij hebben er eentje gereserveerd! Een grijze meisjeskat! Joepie! Hecate zal niet meer alleen zijn, den duts, en wij zullen voor het eerst in dertien of zo jaar een nieuwe poes hebben!

poes

De onze is dat kleine stukje grijs link op de foto hierboven. En het stukje grijs op de foto hieronder:

poes

…en hier is ze het duidelijkst te zien:

poes

Tous en chœur: ooooooooooooohhhhh…

We hebben slechte ervaringen met Hecate, die maar een paar weken oud was toen ze bij ons kwam (en dus helemaal getraumatiseerd wegens geen moederliefde gehad en compleet onaangepast in de maatschappij), en dus zouden we ze het liefst van al tot juli bij de moeder laten.

Als dat kan, natuurlijk. :)

Elders over misschien hetzelfde

21.07.2012: Oh here dat katje | 02.05.2008: Eenzame poes | 30.04.2007: Monday cat blogging | 10.04.2007: Tuesday cat blogging | 25.03.2007: Felinonomie | 26.01.2006: Beesten

8 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.