Zestien jaar

Idool 2007, en ‘t was juist zo’n meisje van zestien in de haartooi en de schoonheidsverzorging. Of de make-up en gezichtswijziging of zo.

Het meisje had voor de okkazie een halve centimeter boenwas op heur aangezicht gedaan en dan met een cireermachine aangeblonken. Het effect was Boy George meets Mannequin.

Twee woorden, meid: Matte. Fond-de-teint.

En, gut gut gut, ene Quincy met de chutzpah om te reclameren dat hij wél talent heeft, met het resultaat dat hij alsnog mag terugkomen. En die juffrouw die Funny Valentine deed alsof ze geconstipeerd zat. En ene Eva die er gelijk niet content mee was dat ze door mocht.

En allemaal mensen die compleet compleet ongehinderd zijn door enig gevoel van realiteitsbesef. Cringe TV. Maar wel groots.

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.