Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Donderdag

Talk to the hand, cause the face ain’t gonna hear it anymore.

Zucht. We gaan weer een mooie aflevering van Temptation Island tegemoet, donderdag. Bijna spijtig dat het die avond net veradering van Gentblogt is en dat ik het ga missen.

Aan de andere kant: een vergadering van Gentblogt, en na afloop een pousse-café, dat is ook meestal leutig.

Grijnslachte hij.

17 reacties

 1. En die helemaal verneukte uitspraak erbij, trrr.

 2. Ja, ik was begonnen aan een hele rant over Engels en hoe ik het haat als dat slecht gesproken wordt, maar toen bedacht ik dat ik dat al wel twintig keer gezegd heb de afgelopen paar jaar. 🙂

  (niet dat dat me zou tegenhouden of zo hoor, maar toch)

 3. Q: hoeveel pousse-cafés gaat Michel drinken?
  A: één minder dan mij, tiens.

 4. Temptation Blogt? Gent Island?

 5. TI is schitterend dit jaar. Diene met zijn libidos is zalig, en dat ze de fouten cursief zetten is (zoals i. geloof ik al blogde) geweldig.

 6. Bij Undercover Lover ondertitelden ze de fouten ook cursief. Die ene ‘masseuse’ met haar lang donker haar had zo altijd schrik dat haar vriendje te ‘bremstig’ zou worden. Met dat programma heb ik me ook echt wel ziek gelachen.

  ps: droom van een living en droom van een minikatje hebben jullie.

 7. Die mannen (en vrouwen) hun taalgebruik is echt wel een van de betere dingen van het programma 🙂

  Moest alles daar correct verlopen, dan zou er geen kat naar kijken mijn gedacht. Gelukkig weten die mannen wat we graag zien. Ik ben een fan! 😉

 8. Ik vraag mij af of je als beroepsmongool geboren wordt, of dat die kerels daarvoor gestudeerd hebben ? Het is toch zo zwaar tenenkrommend slecht dat het (bijna) onmogelijk nog realistisch is. Doch helaas …

 9. Als ik Hrinho (zo spreek je het toch uit, niet?) bezig hoor, ben ik bijna beschaamd dat ik West-Vlaming ben. Alsof dat vreselijke Engels niet genoeg is, begint hij dan ook nog eens verschrikkelijk bekakt Nederlands te praten als hij één van die ‘Ollandse meiden’ aanspreekt.

 10. Van Under Cover Lover heb ik enkel de aflevering gezien waarin een West-Vlaamse deerne beschreef hoe één van de vrijgezellen een ‘lossinge’ kreeg. Ik had meteen spijt dat ik de vorige afleveringen gemist had.

 11. Ga voor de pousse-cafe en kijk zondagavond naar de “snellere” heruitzending van TI. 😉 En als je de maandagaflevering al hebt gezien kan je die herbekijken dan kan je letten op alle kleine details en de verborgen grapjes!

  TI is het beste TV programma! Ever!

 12. @Bruno

  Zoals jij het beschrijft klinkt het gewoon vertederend.

 13. Het kan wat mij betreft zelfs bijna tippen aan Gerrit “Herrit” Callewaert uit Bavikhove 😉

 14. Moet ik nu besluiten dat jullie allemaal jaloers zijn ? Liever zelf tussen die Westvlaamse leukerds op dat eiland gezeten misschien ?

 15. ‘tzal wel zijn, tieten met inhoud en koppen zonder

 16. Ik heb daar nog nooit naar gekeken. Ik weet wat voor iets het is, maar volgens mij kan het niet iets zijn dat bijna even leuk is als vergaderen. Met Genblogt dan.

 17. ik kijk er toch ook graag naar hoor… te grappig hoe die gasten en grieten hun eigen belachelijk maken 😉 en terwijl toch ook een beetje kijken naar die badpakkenspecial e 😉 ook al is het zonder brainz 🙂

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑