Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Elio

‘t Is al een tijdje dat ik hem volg, Elio op het interweb. WordPress, Flickr, Dailymotion, een digg-achtig systeem om de vraag van de week te kiezen… technisch proper, allemaal. Maar vooral: persoonlijk, voor zover ik kan zien niet al te gefilterd door communicatie-experten, niet genant campagne-voerend.

Presidentieel, bijna: Elio staat boven al die politieke sordiditeiten.

Ik maak mezelf misschien dingen wijs, maar ik heb echt de indruk dat die mens het allemaal echt meent. En daar mogen ze, eigenlijk, in Vlaanderen nog wel een puntje aan zuigen.


Dites-moi un peu…
Uploaded by eliodirupo

Ik zie het, om zomaar iemand te noemen, Leterme niet doen.

4 reacties

  1. Zo’n rood aureool rond zijn hoofd, dat staat niet slecht.

  2. Ik mis zijn strikje 🙁 …

  3. Wie gelooft er nu oprecht dat die man met zo’n agenda ook nog eens alles zelf zit te schrijven en te lezen…

  4. Vlamingen zijn goed in het diaboliseren van mensen waarvan ze eigenlijk iets kunnen leren. Dat Elio zo een zaken berekend doet is deel van zijn job. Communicatie is dikwijls manipuleren. Je wilt iets vertellen en je wilt dat de andere je hoort. Enne Thomas van mij mag hij dat strikje voor altijd achterwege laten.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑