Nieuw materiaal

Hoera! De nieuwe flash is op het fototoestel gemonteerd!

Fotomathilde

Vanmorgen naar de GB om batterijen gelopen, terug thuis, batterijen in de controle-doos, batterijen in twee flitsers, alles op het fototoestel gevezen, alles op volautomatisch gezet, de deur uit, de eerste de beste spin opgezocht, en een paar foto’s getrokken.

De allereerste foto’s:

Pootjes

Oogjes

Uh huh. ‘t Wordt nog leutig.

11 reacties op “Nieuw materiaal”

  1. Hola bola dan maar zekers? Zo’n machine rond uw nek, dat moet echt kilo’s wegen na een aantal uurtjes… gelukkig krijg je er leuke foto’s voor in de plaats ๐Ÿ™‚ !

  2. Waarom de R1C1 en niet de gewone R1 Michel? Ik dacht dat de D200 sowieso al meerdere flash channels kon aansturen en je dus dus je 2 flitsers zonder probleem een andere lichtsterkte kan geven.

    De SU-800 commander is dus in principe niet echt nodig (ook niet voor de D70 eigenlijk, alhoewel die maar 1 channel aan kan).

    Just wondering ๐Ÿ™‚

  3. Shit zeg, ik denk dat zo’n spinnebeestje zich een ongeluk verschiet als er een of andere onverlaat met zo’n mega-kanon komt piepen…

    Zie maar dat ge binnenkort geen babbelke moogt gaan doen met de staatsveiligheid als ze u zo’n angstaanjagend spul in een massa zien voortbewegen.

Reacties zijn gesloten.