Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Tuesday cat blogging

Miljaar! Was ik toch, met ziek te zijn en alles, vergeten om de wekelijkse foto-van-onze-binnenkort-poes te zetten zeker!

Allemaal in koor: ooooooooooohhhhh!

poes

poes

9 reacties

  1. En dat begint maar in 1999? Ik denk dat ik in 1994 ook wel al foto’s van de kat op het interweb gezet heb. 😀

  2. Maar jij bent dan ook op je eentje verantwoordelijk voor het ontstaan van het internet, hé Michel.

    Spijtig dat ik niet wat eerder ben geboren, geld dat ik had verdiend met internet ! Mannekes lief. (Dit maak ik mezelf altijd wijs om toch maar goedgeluimd ’s ochtends mijn vakantiewerk aan te vatten)

  3. Pff, wisten we toen wat we nu weten, we waren allemaal zo rijk als de zee diep is.

    Maar we wisten toen niet wat we nu weten hé.

  4. misschien heb je dat al gezegd Michel, maar is dat een Britse Korthaar? Heb er zelf al twee jaar één en het zijn super poezen. Lui zoals een hond en nieuwsgierig zoals een kat 🙂 zeg maar de hond onder de katten 🙂 wel eigenzinnig beest 🙂

  5. Ik had begrepen dat het een gewone kat was, zonder verdere merknaam.

  6. Hmm straf… ziet er anders wel beetje uit als een BK… in ieder geval, tis een knap katje!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑