Underwhelming

Altijd een beetje een teleurstelling, nieuwe dingen. Kopen is wijs, gekocht hebben al veel minder.

Maar alla. Ik heb nu, voor het eerst sinds, euh, even nadenken… Euh. Voor het eerst ooit in mijn leven, besef ik net, een state of the art computer thuis staan.

Twee grote monitors, Vista, een goeie grafische kaart, meer geheugen dan ik een stok naar kan schudden, genoeg harddisks om een kat in rond te zwaaien, the works.

Maar: de verbinding met intervis thuis ligt plat.

Enfin, denk ik toch. Ik krijg er in alle geval geen data door. En dat de telefoon het ook niet doet, stemt me niet zo optimistisch eigenlijk.

Grr. Daar zat ik dan: meer computer dan ik ooit gehad heb, en niets om ermee te doen. Mijn data staat ergens anders, mijn installatie-cd’s liggen godweetwaar, de installatie-images staan op een harddisk die ik niet mee had, de spelletjes die ik daar liggen had, zijn jaren oud.

Ik heb dan maar The Princess Bride opgelegd.  En maandag zien we dan wel verder. Of zondag, ‘t hangt er van af wanneer we thuis zijn.

11 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.