Zalig en gelukkig

Hosanna! Als we Mel Gibson moeten geloven was het vandaag zalige martel eens een Arameeër-dag!

Gisteren heb ik, achter de computer gezeten, Gibson’s persoonlijke bdsm-extravaganza gehoord. Zelfs vanop vijftien meter afstand en de taal (euh, uiteraard) niet kennende, was het te horen dat de acteurs de taal ook niet machtig waren.

People called Romans, they go the house, maar dan hortend en stotend in het Aramees.

Ik vermoed dat Language Log er iets over kan zeggen, hoe een mens die een taal niet spreekt toch kan horen dat iemand anders die niet vlot kan. Zo van patronen in slecht spreken zijn universeel, of zoiets.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.