Ai, oei, damned

Zwaar veel geld uitgegeven, vandaag. Samen nieuwe borden gekocht bij de Makro (plain & simple, wit, 18 diepe, 18 grote, 18 kleine, 18 tassen en 19 18 soutassen). Sandra een nieuw strijkijzer. En ik een scheermachine.

Het was al denk ik meer dan vijf jaar dat ik hetzelfde El Cheapo electrisch Braun-Gerät had, en het duurde de laatste tijd gemakkelijk tien minuten om gewoon slécht geschoren te zijn. Dus tijd voor een nieuw.

Nee, ik doe geen manueel scheren meer: dan heb ik zo ongeveer vier dagen op vijf een helemaal ingegroeid en verzweerd gezicht, omdat manueel scheren veel te dicht scheert.

…en dus een nieuwe Braun.

Waarmee ik me vanavond voor de leute eens proberen scheren heb.

Twee minuten en vijftien seconden om volledig glad geschoren te zijn.

Volledig. Glad.

Crap. Damned.

Ik voel de haartjes nù al ingroeien en verzweren. Ik hoop dat ik morgen niet met problemen zit, dedju.

Elders over misschien hetzelfde

25.07.2012: Zitzak: conclusie | 25.07.2012: Zitzak: de saga | 20.07.2012: Woensdag = leverdag | 18.07.2012: Geen zitzak vandaag | 18.07.2012: Het wachten valt me zwaar | 16.07.2012: Synchroniciteit, en bedriegtenboel | 29.04.2012: Ikea-perikelen | 14.01.2012: Links van 8 januari 2012 tot 14 januari 2012 | 08.03.2008: O ja, en nog iets | 03.03.2008: Die keer van DHL

12 Comments

 • Ja, is er niet een zekere druk om die negentiende kapot te gooien, zodat alles klopt? Uiteindelijk is het nu toch maar afwachten tot iemand toevallig een ondertas kapot doet, om dan, opgelucht en wel, te beseffen dat er nu van alles evenveel is.

  Beter het toeval voor zijn, lijkt me. Kapotgooien die handel.

 • Die 19 was een subtiele poging om commentaar op te wekken.
  Ofzo. :)

  En van die Philips-Braun: geenb idee of er kampen zijn, maar ’t schijnt dat men niet meer gewoon kan worden aan de andere soort als men al een tijd met de ene geschoren heeft.

  En dat trimmen: eek. Om er dan als Paul Jambers uit te zien? Brr.

 • Komt ervan he, u jàààren aan een stuk nooit niet deftig scheren, dan wordt uw vel dat niet gewend dat je er altijd een laagje afkrabt met de zielette. (sinds ik Gilette Mach 3 gebruik nooit geen problemen meer!) (dubbele negaties rule)

 • Kch. Ik heb mij nog geschoren met giletten, en zelfs een hele tijd met kwast en mes, maar niets hielp.

  Nu, hout vasthouden: ik heb nog geen uitslag. Ik denk zelfs dat het gevoel dat ik gisteren had, kwam doordat er in dat scheermachien ook een soort aftershave-dispenser zit.

 • Waar ik geweldig op kick zijn die vintage scheermachienen die opduiken bij patiënten van leeftijd die “als ze naar ’t ziekenhuis gaan” toch maar eens die scheermachien meedoen voor als ze ’s ochtends in bed het manueel niet zien zitten. Echte pareltjes zitten daartussen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.