De tijd

Urgh. Helemaal verkeerd. Ik keek op mijn uurwerk, en ik zag dat ik dringend naar de trein moest aanzetten als ik die van negentien na nog wou halen.

Rap rap computers inpakken, tas en derde computer in de ladenblok opsluiten, mantel aan, rugzak aan, fototas om de nek, lift naar de kelder, in de kelder naar de metro, uit de metro naar de trein, gelukkig met enkele minuten overschot op het perron aangekomen.

En dan kijk ik iets aandachtiger naar mijn uurwerk: gewoon een heel een uur te vroeg!

Nu, ik was toch van plan om thuis verder te werken aan dingen (wireframes, een powerpoint van de wireframes en een verslag van waarom we welke mensen niet zagen zitten om te aanvaarden), en als het werk gedaan is maakt het à la limite niet enorm uit wààr het gedaan werd, maar toch: vervelend.

De wereld heeft dan wel wraak genomen—de trein naar Gent heeft een half uur stilgestaan net buiten Brussel-Zuid: bovenleidingbreuk. Zucht.

Maar goed: thuis, of beter gezegd: bij mijn ouders thuis, voor het eerst sinds zondag. We gaan er eens aan beginnen zie.

8 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.