Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Geen Joost invites meer

Nem. Ik heb er door de tweehonderd uitgedeeld, en ‘t is mij wat beu om te copypasten.

Observatie: van die door de tweehonderd uitgedeelde invites zijn er, denk ik, zo’n stuk of vijf-zes die iets terguggemaild of gecommentaard hebben. Niet dat ik effluvia aan dankbetuigingen verwachtte, maar de elementaire beleefdheid, een mens zou verwachten…

Ach. Tinternet. De jeugd van tegenwoordig.

13 reacties

 1. Hm. Niet alleen een cultuurverschuiving bij de jeugd van tegenwoordig, me dunkt. Ook ouderen hebben een handje weg van onbeleefd zijn. Mja.

 2. Ik wil wel de fakkel overnemen, ‘k heb er nog te geef.

 3. Ik heb er ook maar zoals Michel zegt… stank voor dank 😉

 4. En ik heb er ook ene gevraagd en gekregen. Nagezien en extremely boring bevonden. Joost sucks !

 5. Mja, ik heb je uitnodiging gekregen, maar op mijn prehistorische computer lukte het niet om joost te installeren. Het lukte zelfs niet op de iets minder prehistorische laptop van mijn vriend, om nog maar te zwijgen over de pc waar linux op draait. Maar goed, toch bedankt voor de invite.

 6. Ik had je via Twitter bedankt, maar ik weet niet of je mij volgt, dus voor de zekerheid: Dank U Michel!

 7. Werkt copy paste dan in Joost voor Windows? In Joost voor mac in ieder geval niet. Best wel vervelend….

 8. wat is het punt in 1000 invites weggeven.
  wat mij betreft zetten ze het ding dan gewoon helemaal open…
  zonder invites.

 9. @ Ine:

  Nog iets meer aandacht voor Joost zelf waarschijnlijk ? Kijk maar naar alle bloggers die er toch nog eens een postje voor over hebben om hun invites weg te geven (en eventueel te klagen over de jeugd van tegenwoordig). Alle gratis aandacht blijft meegenomen.

 10. ’t Is waar dat het erg onbeleefd was om je niet te bedanken. Beter laat dan nooit, veel dank voor de Joost invite Michel! Dat het niet werkt op mijn niet-intel mac is overigens compleet irrelevant.

 11. Joost invites gevraagd

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑