Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Kieswijzer

Ha. Een kieswijzer waar ik mij kon terugvinden in de vragen en de antwoorden. Verfrissend.

Kieswijsirule

…en waar ik (bijgevolg?) niet omver val van de analyse. [via lvb.net]

8 reacties

 1. De Decker onderaan, zelf onder het VB – stevig πŸ™‚

 2. AllΓ©, een coalitie van SPA, Groen en CD&V in de maak πŸ˜‰

 3. Juijj ! Sp.a boven en alles daaronder, eronder. Het moet zijn dat ge touwens een serieuze socialist zijt. SP.a en Groen! bovenaan. Enkel Spirit blijft wat achter πŸ™‚ .

  Heb hem daarstraks ook eventjes gedaan en kreeg hetzelfde resultaat als bij het Kieskompas en de Stemtest van de VRT: rood πŸ™‚ . Hehe. Nu nog 18 worden volgende week en we kunnen ons gaan melden, joepie !

 4. groen 1 spa 2.
  De scores van de commentatoren hier liggen opvallend anders dan die van uw bron…

 5. Drie kieswijzers (deze, kieskompas en de stemtest) die mij drie verschillende antwoorden geven (niet in volgorde: SP.a, NVA en Groen!). Interessant bij deze is wel dat er een onzekerheidsmarge wordt aangegeven. In uw geval zou dat dus kunnen aangeven dat ge misschien toch beter bij CD&V past dan bij Groen! of SP.A… πŸ™‚

 6. Maar allΓ©, wat ik ook doe, de partij waarop ik wil stemmen staat in geen enkele van de drie tests die ik deed op 1: wel spirit, groen en groen. Ik ben blijkbaar groener dan ik dacht. Ik troost me met de ‘Devil Wears Prada’ gedachte: Red is the new Green.
  Van de kieswijzer was ik ook wel verrast dat LDD onder VB uitkwam. In de andere tests staat VB moederziel alleen onderaan.

 7. lekker links
  daar zit je goed πŸ˜‰

 8. Ter compensatie: mijn resultaat was bijna volledig tegengesteld. Uit vorige posts vermoedde ik wel dat onze politieke voorkeuren wat uit elkaar lagen, maar zo’n verschil had ik niet verwacht.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑