10 reacties op “Kieswijzer”

  1. Juijj ! Sp.a boven en alles daaronder, eronder. Het moet zijn dat ge touwens een serieuze socialist zijt. SP.a en Groen! bovenaan. Enkel Spirit blijft wat achter πŸ™‚ .

    Heb hem daarstraks ook eventjes gedaan en kreeg hetzelfde resultaat als bij het Kieskompas en de Stemtest van de VRT: rood πŸ™‚ . Hehe. Nu nog 18 worden volgende week en we kunnen ons gaan melden, joepie !

  2. Drie kieswijzers (deze, kieskompas en de stemtest) die mij drie verschillende antwoorden geven (niet in volgorde: SP.a, NVA en Groen!). Interessant bij deze is wel dat er een onzekerheidsmarge wordt aangegeven. In uw geval zou dat dus kunnen aangeven dat ge misschien toch beter bij CD&V past dan bij Groen! of SP.A… πŸ™‚

  3. Maar allΓ©, wat ik ook doe, de partij waarop ik wil stemmen staat in geen enkele van de drie tests die ik deed op 1: wel spirit, groen en groen. Ik ben blijkbaar groener dan ik dacht. Ik troost me met de ‘Devil Wears Prada’ gedachte: Red is the new Green.
    Van de kieswijzer was ik ook wel verrast dat LDD onder VB uitkwam. In de andere tests staat VB moederziel alleen onderaan.

  4. Ter compensatie: mijn resultaat was bijna volledig tegengesteld. Uit vorige posts vermoedde ik wel dat onze politieke voorkeuren wat uit elkaar lagen, maar zo’n verschil had ik niet verwacht.

Reacties zijn gesloten.