Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

LCARS

De meneer van de installatie van de kabeltelevisie keek raar op toen ik in lachen uitbartte als ik het configuratieprogramma van de ontvanger van digitale kabeltelevisie zag:

LCARS

Maar zeg nu zelf, da’s toch fantastisch? Dat er daar ergens een ingenieur zoiets in die hardware geplakt heeft, en dat wellicht geen van zijn bazen weten wat de grap is?

17 reacties

 1. @Marnik: een bepaalde populair sci-fi serie met miljoenen fans over heel de wereld, ook bekend van de zinsnede: “It’s life Jim, but not as we know it”. 😉

 2. nu nog de stem van Majel Barett erop 🙂

 3. @Marnik — “star wars”… trr. Schaam u zeer diep. 🙂

 4. haha, ik herkende het meteen. geekieeej.

 5. Heu, Star Trek, excuses 😐

  Ge moet het maar doen, linken naar een Star Trek pagina en Star Wars zetten. Enfin, zowel SW als ST zijn mijn ding niet, daarmee misschien 🙂

 6. hi-larisch!! Ik zou ook plat gaan…

 7. Vroeger zag mijn Winamp er ook zo uit. Bijzonder fijn om dat nog eens terug te zien. Die mens van de kabelmaatschappij heeft duidelijk een gevoel voor humor.

 8. Hahaha, Star Trek nerds rejoice!

 9. Idd Star Trek rulez 🙂 en dan vooral TNG!! Heb ze allemaal op DVD 🙂

 10. @Inferis: toevallig een van de vorige nummers in de pleelijst: It’s fout, Jim, but not as we know it! (Met uitleg!)

 11. Wie zei er daar Star Wars? ’t Is wel van Star Trek, he. En dat zuigt hoegenaamd NIET. Ik was een enorme fan toen ik klein was. ‘The Next Generation’ en al. “To boldly go…” Hehe.

 12. Heeft er trowuens nog nooit iemand gemerkt dat ook de nieuwe look van VTM sterk aan ‘Star Trek’ doet denken? Met die kromme lijn en zo. Ik zeg het maar.

 13. Ik had compleet niet door waar het over ging. Na het zien van de Wikipedia pagina snap ik hem natuurlijk wel. Best wel grappig van die mannen.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑