Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

links for 2007-05-11

7 reacties

 1. Controverse? Neen, loutere statistiek.
  Tot zover maar 2 Belgische individue Blogs gevonden die een +5PR hebben verdiend zonder toepassen van taktieken die niemand bezwaarlijk als “SEO” kan bestempelen (copiëren van copyrighted content op interlinked subdomeintjes, opnemen van persoonlijke blog feed op compleet off-context city landingspages,…).
  Ik hoop er meer te vinden voor m’n Stichting Marketing artikeltje. Iemand die een ‘koosjer’ Blog (geen groepsblog) kent met pagerank 5 of 7 in België: doorsturen, ik snuffel er graag even door.

 2. Hey, zo zwak! ik had vroeger PR6 en nu nog maar 5 meer! Ik ben bestolen!

  Zeer snelle check, allemaal op 5:

  http://www.pietel.be
  lvb.net
  blog.zog.org
  http://www.kerygma.be

 3. Vreemd dat die blogs slechts PR5 hebben.

  @John: Aangezien ik je e-mailadres niet vindt op je site, of elders: de mijne (el73.be) komt ook in aanmerking.

 4. @Michel: ik had het over +5PR; Blogjes met een Pagerank hoger dan 5, zoniet had ik >=5PR geschreven.

  Twee ken ik er die het koosjer aanpakken: lvb en veerlduoh?
  Anderen?

 5. lvb.net staat terug op 5, voor zover ik zie.

 6. Ik kan bevestigen dat ik vroeger 6 had en nu nog 5. Ik maak er mij niet te veel zorgen over. De echte pagerank die door Google gebruikt wordt voor de ranking van de SERPs wordt overigens veel frequenter aangepast dan de PR-indicatie die getoond wordt in dat groene balkje in de Google toolbar.

 7. @Luc: ja, inderdaad. Ik herinner me ook dat ik 6 had, maar ’t is wel een hele tijd geleden dat ik me daar nog zorgen om gemaakt heb. Geen idee sinds wanneer het naar 5 gegaan is.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑