Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Paola

Mo vint toh. Men moet daar toch écht niet in overdrijven, in die dingen.

Net zoals die mens die gearresteerd wordt in de Mediamarkt met een frietketel en twee digitale camera’s in zijn rugzak, en die dan zwakjes probeert aan te voeren dat het de allereerste keer is dat hij iets winkeldieft: neen. Winkeldieven beginnen niét met drie toestellen tegelijkertijd, ze beginnen met een stuk zeep of zo.

We ruiken een rat, Paola. Een weblog en een twitter en een flickr en de youtube waarmee het bij Clo begon en een myspace begod, en het zou me niet verbazen als er nog een aantal rondzweven op het interweb.

Pascal heeft ze handig verzameld, ondertussen. En Michaël merkte op dat alle foto’s op de flickr-account al op 16 maart gemaakt zijn. Met een SonyEricsson P900, zie ik net, en met een Fuji FinePix F700.

Het is nu dus alleen nog wachten op het reclamebureau, het product of de dienst, en de naam van de actrice.

Nee? ‘t Kan natuurlijk allemaal wel echt zijn. Als het niét echt is, als het een Vlaamse poging tot Lonelygirl15 is of een stuk ARG, dan is het echt niet zo geslaagd. Maar als het wel echt is, dan zijn we binnenkort allemaal zwakke amateurdetectives met schaamrood op de wangen.

Boeiend, ergens.

30 reacties

 1. Alleen nu nog gokken welk product hé.

  Laat het gokken beginnen.

 2. Heb een stukje bekeken via DS Online en het leek me toch behoorlijk geacteerd.

 3. 24/6, de datum van bekendmaking?

 4. héhé en dan op die verdomde prut skynetblogs 😀
  helaas is het weer een antwerpse…één-heidsworst :s fukkit
  mss moet gringo beginnen bloggen via youtube

  al die antwerpse actrices worden saai…

 5. En als het wel waar is dan heeft dat meisje een hele hoop buzz (en nu blijf ik dat nog altijd een lelijk woord vinden se) gehad.

 6. Ik schreef net een stukje over Paola voor Digimedia.be (publicatie morgen) en maakte me de bedenking: stel dat dat meisje echt zo web-savvy is om al die dingen te kennen en aan te maken …

  Zou ze dan niet al lang doorhebben dat er zoveel over haar gezegd en geschreven wordt? Zou ze dan niet eens iets posten daarover, of reageren op iemands blog?

  I smell a hoax alright 🙂

 7. Er stond op haar skynetblog wel een entry waarin “ze” zich verdedigde voor haar “mooie Nederlands”…

 8. Inderdaad. En ook haar blogroll lijkt me raar. Zowat een who-is-who van de Vlaamse lifebloggers, met uitzondering van Michel omdat die waarschijnlijk te slim is 😉

  Ik heb vandaag al een paar mailtjes/reacties gehad van sommigen onder hen, en zij kennen Paola ook niet.

  Wachten op het product/dienst/website zeker?

 9. @Maarten : wil je daarmee bedoelen dat de who-is-who-linkmadammen niet slim zijn ? Of … euh … wat bedoel je nu eigenlijk … euh … 😉

 10. @Maarten&Tantieris: blijkbaar heeft ze nogal direct gereageerd richting Erlend Debast van Artueel http://blog.artueel.be/paola-leeft/

 11. Zoals Michel zegt, al die dingen tegelijk aanmaken is zeer verdacht. Vooral als ze moet blokken voor haar examens (las ik ergens). Als er iets is waar ge dan geen tijd voor hebt is u ineens smijten in het online gebeuren.

 12. @Maarten: correctie. De links zijn naar een publiek dat (sorry, dames en heer) veels en veels te oud is voor een meisje van vijftien. Als er absoluut “echte” weblogs moesten tussen staan (en dus geen myspaces of live spaces of aslplaces) van mensen die nog naar school gaan, dan zou ik bijvoorbeeld helemaal bovenaan met stip Dolcesque gezet hebben, en haar linkworthy-pagina geplunderd hebben.

  Trr.

 13. Straf! Op het eerste zicht lijkt het mij ook allemaal net iets teveel van het goede, maar bon you never know. Zou het een product van belgacom zijn dat ze het via skynet blogs doen?

 14. Jullie lijken allemaal voorbij te gaan aan het belangrijkste: she’s a stone fox!</trip-fontaine>

  Maar inderdaad, duidelijk slechts een personagetje. Da’s het nadeel aan die web-2.0-gehoste dingen: zonder eigen domein, kan je geen whois-informatie opvragen. :-/

 15. (Het voorgaande is overigens gezegd in de overtuiging dat ze op z’n minst 18 is. :-))

 16. *Kloïnk*
  Ha, Michel ouwe snoeperrr, het komt uit! Die ogen, die treskes, die guitige blik. Oh, kon ik maar terug 18 zijn… *Zucht*

 17. Zonder enige twijfel: fake.

 18. Sylar erop af sturen…

 19. Hoe raakte die kerel trouwens de Mediamarkt binnen met zijn rugzak? Die moet je afgeven vooraleer je binnen gaat! 😉

 20. Zo slecht vind ik het niet, Michel (en nu ga ik even hier er van uit dat het fake is). Het heeft zijn ding gedaan, niet?

 21. En waar begon het allemaal? Bij Clo.
  En waar werkt Clo? Bij Skynet.
  Maar hoe lang nog? Niet lang meer.
  Misschien al een actie voor haar nieuwe werkgever?
  Clo, help us out here love *knipoog*.

 22. @tantieris: zeker niet dat de ‘lifeloggers’ niet slim zijn of zo, maar gewoon dat het iets te perfect weergeeft wat voor imago ze wil projecteren. “Kijk, kijk, ik ben ook een lifelogger, geen marketing of tech spul hier! (Ignore the man behind the curtain!)”

  Haar laatste foto’s zijn trouwens al geanalyseerd door enkele van mijn reageerders, en zij zeggen dat die meer dan een jaar oud zijn en wel genomen met een GSM.

  Qua houterige acteerstijl doet ze me overigens heel hard denken aan ‘Kaat & Co’, maar dan nog een graadje erger 😉

 23. idd dat antwerps is bjina even erg als in Emma :s ik kreeg al de kriebels van kaat en co maat :s
  leve fc de kampioenen…

  zou ze in’t echt wel al 18 zijn? dat voelt comfortabeler aan lol

 24. Ik geloof eigenlijk wel in de wilde gok van artueel, Metatale wil gewoon eens zien hoeveel b*zz ze zelf kunnen veroorzaken en dan zeggen van ha we hadden ulle allemaal goed bij ulle pietje en kijk eens ons paola sluipt zomaar eventjes onze top honderd binnen…
  Niet?
  Ok volgende keer beter dan!

 25. Geen actie voor haar nieuwe werkgever, ben ik vrij zeker van…

 26. net als die emma blog… ik dacht begot eerst dat dat een échte blog was… ik weiger dan ook van die vrt reeksen te bekijken. tot er iets te soapachtige verhalen kwamen… zou me nix verbazen dat er binnenkort een nieuwe (tiener) reeks Paola komt.

  zoals CosmicD al opperde: Sylar er op af sturen. die maakt ze wel een kopje kleiner (whoehahahahahhahahahahaaaaaa…. (agnewse lach))

 27. Ik heb ook een P900 en heb ongeveer dezelfde leeftijd, oude gsm van de papa… dus misschien een gelijkaardige situatie.

  Wat vooral opmerkelijk is zijn de registratiedatums voor al die sites waar ze op actief is.

 28. Mocht Clo hiermee haar nieuwe werkgever een plezier willen doen, dan had ze vast een andere meisjesnaam gekozen… 🙂

 29. Jeetje mina die comments hier. Volgens mij heb ik iets gemist.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑