Paola

Mo vint toh. Men moet daar toch écht niet in overdrijven, in die dingen.

Net zoals die mens die gearresteerd wordt in de Mediamarkt met een frietketel en twee digitale camera’s in zijn rugzak, en die dan zwakjes probeert aan te voeren dat het de allereerste keer is dat hij iets winkeldieft: neen. Winkeldieven beginnen niét met drie toestellen tegelijkertijd, ze beginnen met een stuk zeep of zo.

We ruiken een rat, Paola. Een weblog en een twitter en een flickr en de youtube waarmee het bij Clo begon en een myspace begod, en het zou me niet verbazen als er nog een aantal rondzweven op het interweb.

Pascal heeft ze handig verzameld, ondertussen. En Michaël merkte op dat alle foto’s op de flickr-account al op 16 maart gemaakt zijn. Met een SonyEricsson P900, zie ik net, en met een Fuji FinePix F700.

Het is nu dus alleen nog wachten op het reclamebureau, het product of de dienst, en de naam van de actrice.

Nee? ‘t Kan natuurlijk allemaal wel echt zijn. Als het niét echt is, als het een Vlaamse poging tot Lonelygirl15 is of een stuk ARG, dan is het echt niet zo geslaagd. Maar als het wel echt is, dan zijn we binnenkort allemaal zwakke amateurdetectives met schaamrood op de wangen.

Boeiend, ergens.

38 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.