Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Persoonlijk

Ik heb er al een paar sterke emoties-via-rss op zitten in de loop van de week, maar vandaag waren het er twee wel zeer kort op mekaar: Hoera! dat we na wat jàren onzekerheid leek, nu eindelijk weten wat er met Nina aan de hand is. En hoe durven ze!, dat ik nijdiger ben op Joepie dan ik kan zeggen.

En dan was er nog de grootmoeder van Peter, en de schok van te lezen over Sandra (niet de mijne), en de hartverwarmende reacties op onze oproepen-voor-Gentblogt, en dingen, en alles, en gerief… dat het toch eigenlijk ongelooflijk is, het interweb tegenwoordig.

3 reacties

 1. Mijn ervaring met het interweb en bepaalde fotozaken was iets minder deze week. ‘k Had bijna iemand een ongeluk gedaan.

 2. Ik las ervan. ’t Is wel wat: ik heb nog nooit problemen gehad met Konijnenberg.

 3. Er komt op ons aandringen een rechtzetting in Joepie nr 25!
  Overeenstemming bereiken met de Joepie-redactie over de tekst van de rechtzetting heeft ook enig heen en weer mailen gekost 🙂
  Ze wilden zich er van af maken met een zoggenaamde verduidelijking van ons (de ouders)over de handicaps van Liesbeth zonder te vermelden dat het interview en de foto’s zonder ons medeweten waren geplaatst en zonder vermelding van het reële aantal dagen dat de vrijwilligster na schooltijd met Liesbeth had doorgebracht.
  Groetjes!
  http://www.handiklap.be

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑