Persoonlijk

Ik heb er al een paar sterke emoties-via-rss op zitten in de loop van de week, maar vandaag waren het er twee wel zeer kort op mekaar: Hoera! dat we na wat jàren onzekerheid leek, nu eindelijk weten wat er met Nina aan de hand is. En hoe durven ze!, dat ik nijdiger ben op Joepie dan ik kan zeggen.

En dan was er nog de grootmoeder van Peter, en de schok van te lezen over Sandra (niet de mijne), en de hartverwarmende reacties op onze oproepen-voor-Gentblogt, en dingen, en alles, en gerief… dat het toch eigenlijk ongelooflijk is, het interweb tegenwoordig.

3 Comments

  • Er komt op ons aandringen een rechtzetting in Joepie nr 25!
    Overeenstemming bereiken met de Joepie-redactie over de tekst van de rechtzetting heeft ook enig heen en weer mailen gekost :)
    Ze wilden zich er van af maken met een zoggenaamde verduidelijking van ons (de ouders)over de handicaps van Liesbeth zonder te vermelden dat het interview en de foto’s zonder ons medeweten waren geplaatst en zonder vermelding van het reële aantal dagen dat de vrijwilligster na schooltijd met Liesbeth had doorgebracht.
    Groetjes!
    http://www.handiklap.be

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.