Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Stemtest

Wat Steven zegt. Onverkort en voor de volle honderd procent.

En voeg daar maar een halve tirade over de verkleutering van de kandidatenlijsten aan toe ook.

4 reacties

  1. Ik heb hem ook gedaan en vond de vragen nogal opervlakkig. Net zoals Steven zegt over die vraag van euthanasie bij minderjarigen vroeg ik mij dezelfde vraag; Gaat het hier om een 7-jarig kind of om 17-jarig kind? Want naar mijn weten zit daar nog steeds een wereld van verschil in…

  2. Ze nemen ons echt voor een bende kleuters met die zwart-wit vragen.

  3. @ Huug: ik kwam trouwens ook op OpenVLD uit, met spirit, CD&V en PVDA+ als volgers. Nonsens.

  4. Belachelijk die zwart-wit vragen. En diene Freddy whatshisname, quel con.

1 pingback

  1. frederikmisplon.be

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑