Telenet en timing

Die keer dat ze van Telenet gingen komen om de digitale televisie in gang te zwengelen.

Die keer dat ze gingen komen tussen 17u en 22u. En die keer dat ze bevestigd hadden dat ze om 17u30 gingen komen.

Die keer dat ze om 16u50 een SMS sturen dat de installateur op weg is en dat ik zeker thuis moet zijn.

Die keer dat ik het geluk had dat Sandra net ook aan het station was en dat ik dus met haar naar huis kon, anders was ik maar met de trein en de bus om 17u20 daar.

Die keer dat we dan toch nog door de stad moesten om de kinderen te gaan halen omdat de school anders zou toe zijn mochten we eerst naar ons huis geweest zijn, en dat we alletwee vergeten waren dat het woensdag was en dat we dus alleen Anna moesten gaan halen.

Die keer dat we ondanks alle haast toch maar om 17u20 bij ons thuis geraakt waren, en dat er geen installateur te bekennen was, en dat ik er zéker van was dat hij wel al zou geweest zijn en dat we hem gemist hadden.

Die keer dat ik tien minuten nodig had om op de website van Telenet te achterhalen waar ik de installateurcoördinatiedienst kon vinden, en dat het uiteindelijk twee telefoons geduurd had, waarbij een computer me in de eerste telefoon wist te vertellen dat ik helemaal geen digitale televisie kon krijgen in postcode 9000.

En die keer dat ik dan een vriendelijke dame van de support van Telenet aan de lijn kreeg, die me om 17u38 kon bevestigen dat er nog geen installateur langsgeweest was bij mij.

Die keer dat het ondertussen 18u10 was, en dat ik me zat af te vragen of de dame aan de support wel goed ingelicht was, en of ik hier nu nog de hele avond zal mogen zitten wachten.

Zucht.

update: die keer dat ze om 18u45 nog een sms sturen met daarin de lakonieke boodschap

Onze Telenet-technicus is naar u onderweg. Wij rekenen erop dat u thuis bent. Tot zo.

Mijn gedacht? Die mens stond hier tussen 17u en 17u20, heeft niemand thuis gevonden, en komt op eigen initiatief nog eens langs. Tjaha: ik denk altijd het beste van de mensen.

update: die keer dat het 19u was, en dat de meneer van de installateurs inderdaad al om 17u15 voor de deur had gestaan, maar dat hij zelf had gedacht, ik ga eens terugkomen later.

Sympathieke mens.

11 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.