Terug

Zo, en bij deze is alles ook weer helemaal bij het oude: we gaan slapen in ons eigen bed, we staan op tussen 6u15 (Sandra) en 6u30 (ik), de kinderen worden aangekleed, ik geef de drie oudste eten, Sandra doet de jongste, getouwtrek om boekentassen en fruit en koeken en jassen, Sandra vertrekt met de auto, ik vertrek met de fiets naar de Dampoort voor de trein van 7u58, toekomen in Brussel Centraal, metro naar de Post.

Werken tot 12u, eten tot 12u20, werken tot 17u15.

Metro naar Centraal, trein van 17u3832 naar Dampoort, thuis, eten, televisie, computer, slapen.

Metro-boulot-dodo.

Content dat ik ben.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.