Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Terug

Zo, en bij deze is alles ook weer helemaal bij het oude: we gaan slapen in ons eigen bed, we staan op tussen 6u15 (Sandra) en 6u30 (ik), de kinderen worden aangekleed, ik geef de drie oudste eten, Sandra doet de jongste, getouwtrek om boekentassen en fruit en koeken en jassen, Sandra vertrekt met de auto, ik vertrek met de fiets naar de Dampoort voor de trein van 7u58, toekomen in Brussel Centraal, metro naar de Post.

Werken tot 12u, eten tot 12u20, werken tot 17u15.

Metro naar Centraal, trein van 17u3832 naar Dampoort, thuis, eten, televisie, computer, slapen.

Metro-boulot-dodo.

Content dat ik ben.

4 reacties

  1. Allemaal goed en wel dat je content bent, maar voor het slapen gaan wel nog de ‘maandag’selijke poezenfoto tonen he !

  2. Proficiat. Moet heerlijk zijn om weer in je eigen huis te wonen.

  3. Ge ziet sommige mensen hebben niet veel nodig om gelukkig te zijn šŸ™‚

  4. ja ik zou ook content zijn als ik het als “werken eten werken” zou kunnen samenvatten

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑