Way to go, Spector

Ik ben een mens die voor veel dingen teert op gemakzucht. Zo ook voor fotoafdrukken: er is in onze onmiddellijke nabijheid een Spector-winkel, en dus betrek ik mijn (weinige) fotoafdrukken ook aldaar.

Niet dat ik er tevreden van ben hoor, verre van zelfs. Ik weet precies hoe ik mijn foto’s wil, en als ik ze laat afprinten komen ze er nooit twee keer gelijk uit: de ene keer is het alsof ze er een unsharp mask op gesmeten hebben, de andere keer lijkt het alsof ze zelf besloten hebben hoe de kleuren moeten “gecorrigeerd” worden, nog een andere keer ziet het eruit alsof ze voor mijn eigen goed de belichting hebben willen aanpassen.

Blijf er van, viezerds! wil ik dan altijd roepen.

Nee, roep ik dan ook.

Maar daar blijft het dan ook bij: ik print misschien hoop en al een keer of vier per jaar een reeksje foto’s uit, en tegen de volgende keer ben ik het dan al vergeten, dat het op niets trok bij Spector. En stoort de ergelijk lelijke website en de minder-dan-intuïtieve manier van werken me niet echt zo meer.

…en dus vandaag, toen ik een kaartje wou geprint hebben, dacht ik snel een jpeg te uploaden naar het interweb, om dat dan in een exemplaar of twintig te laten maken.

Neen dus:

Spectorupload

Hohoho, zéér professioneel hoor. Résultat des courses: ik ga op zoek naar een degelijke (en vooral snelle) via-het-interweb-foto-printer.

En als ik er zo meteen geen vind, dan ga ik gewoon naar een Fnac in de buurt met mijn jpeg op een SD-kaartje.

24 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.