Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Datum: maandag 25 juni 2007

Voos

Ik weet niet waar mijn hoofd staat. Ik ben niet moe en ik ben niet niet-moe. Het staat me bij dat ik nog dingen te doen heb, maar ik kan me begod niet herinneren wat.

Ik denk dat ik maar eens in mijn nest kruip. En mij troost met de mail van mijn Beste Maten bij Amazon.co.uk:

We thought you would like to know that the following items have been sent
to you using International Mail…

En daar dan in mijn bestelling van Gilbert & Sullivan (opera’s en complete annotated), en als extra bonus de eerst twee seizoenen van Life on Mars, dat ik om geheel verklaarbare redenen (dat ik de eerste aflevering gemist had, en dan is het de moeite niet meer) helemaal niet gezien heb toen het uitgezonden werd.

Shipped via International Mail (estimated arrival date: 29-June-2007).

Een mens leeft in hoop en blijde verwachting.

Graham!

Daar moet ik dus mijn Facebook voor nakijken, om te zien dat Graham ertussen staat!

En dat ik begod in zijn vriendenlijst sta, in such august company as dinges.

[elke gelijkenis met een post van september 2003 is geheel incidenteel]

Goons en Giordano Bruno, Jerusalem & Monty Python, paleisrevoluties en intriges, drank en gezang. Oh, dat waren de dagen. 

Een half mensenleven geleden, ging ik schrijven, al lachend–maar zó ver zit ik er niet eens naast. Ik denk dat we maar eens naar Engeland moeten gaan, en hallo gaan zeggen bij Graham. En John. En Patrick. En al.

Uno

Daarjuist met Zelie en Louis en Sandra een spel Uno gespeeld. En verloren: Louis was eerste, dan Sandra, dan Zelie en dan ik.

Louis heeft gewonnen wegens puur geluk. Sandra heeft gewonnen omdat Zelie een stommiteit begaan heeft (Sandra had er nog één en dan deed Zelie een “omkeren”-kaart, pff). En Zelie is gewonnen omdat Sandra ze geholpen heeft, tot twee keer toe!

Uno

Kijk hé, daar kan ik nu eens niet tegen hé. Akkoord, dat we spelletjes spelen waar, ook wegens kinderen aan het werk, geen greintje strategie mee gemoeid is, akkoord. Maar dan nog eens vals spelen!

Hooooo ik ben daar zó slecht in, als zo’n dingen gebeuren… ik kan tegenwoordig echt wel serieus goed tegen mijn verlies, maar met dergelijke smeerlapperijen, bah.  

En ook:

Omkeren

omkeren als er nog meer twee spelers zijn, is hetzelfde als beurt overslaan voor de andere speler!!

Del.icio.us op 25 juni 2007

Progress report

Grrrr. Ik had gisteren ergens in de namiddag Titan Quest uitgespeeld. De laatste Telkine was (opnieuw) doodsgemakkelijk, dan een hele resem ook eigenlijk niet moeilijke brol, en dan een endboss, Typhon.

Lastig maar doenbaar: ik denk dat ik er zeker een half uur of drie kwartier op heb staan schieten met mijn boog (die ik het hele spel praktisch nooit gebruikt had), maar uiteindelijk heb ik hem doodgekregen.

Er verschijnt er een portaal, en ik spring erdoor, wat wil zeggen (hoera) dat ik kan herbeginnen op een moeilijkere moeilijkheidsgraad.

Bijzonder zeer slim van mij, dat.

Want ik heb pas nà door dat portaal te stappen Immortal Throne geïnstalleerd. En dus moet ik heel dat laatste stuk  opnieuw spelen als ik wil verder gaan.

Feck.

update 19:15 — voilà. Done. En dan zal ik, per okkasie, eens kijken naar de dingen die er in Immortal Throne bijgekomen zijn. Dan eens. Dàn.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑