Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Dutch night

Hola beer. Grote klasse, die Hollanders die Henk naar Bal Infernal gehaald heeft.

Emilio Guzman heeft geen grote broer nodig om (helemaal op een andere manier dan zijn grote broer, trouwens) grappig te zijn (en is het wellicht ook ver-schuh-rik-kuh-luk beu dat hij als broer vàn aangekondigd wordt) — een mens begint te begrijpen waarom Emilio Estevez en Charlie Sheen niet dezelfde achternaam hebben.

Henry Van Loon was serieus goed, en Daniel Arends was fenomenaal goed. Foto’s volgen, misschien. Als ik ze uit mijn fototoestel krijg, en als er tijd gevonden wordt.

2 reacties

  1. Ik heb mij daarvoor dan ook uitgebreid verontschuldigd. Maar hij vond het niet erg. Maar achteraf wel een beetje stom van me. Foutje! Zal nooit meer gebeuren.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑