Frederik Poppe is een dief

Kijk, hier steelt Frederik Poppe van hier.

En hier steelt hij van hier.

En hier steelt hij van hier.  

Frederik Poppe is een vieze dief(*) die er een splog op nahoudt: hij steelt inhoud van andere weblogs en zet er dan reclame onder. En hij zou moeten beschaamd zijn, Frederik Poppe.

(*) Omdat subtiele hints met dieven en bedriegers als Frederik Poppe niet werken.

13 reacties op “Frederik Poppe is een dief”

  1. Els Van Eeckhaut Says: Your comment is awaiting moderation.
    July 25th, 2007 at 11:46 am: zo, kwestie van getuigen te hebben, want mijn comment staat in moderatie (deze boodschap is dus niét voor blog.zog.org of michel bedoeld:

    “Mag ik u vragen om de link naar mijn website te verwijderen? Uw weblog heeft links naar pornografische inhoud en ik wens daar niet mee geconfronteerd te worden. Ik ben niet alleen advocaat, maar ook moeder en ik vind het ongepast mijn link hier terug te vinden: dan nog zonder enige context, want klakkeloos overgenomen van een andere site. ”

    Eng hoor. Hopen dat het helpt.

  2. Hopelijk houdt hij er snel mee op. Hoe ambetant én vooral laag bij de grond. Een idee ‘stelen’ of beter gezegd oprapen ergens, daar heb ik niets op tegen, maar letterlijk kopiëren is iets anders natuurlijk !

    De valsaard…

  3. Onder elke post staan Google ads.

    Typisch hoor: ik “krijg” geen Adsense omdat ik zogezegd fraude zou gepleegd hebben, ooit eens, zeggen ze, willen ze niet verder uitleggen, maar dergelijke zooi “krijgt” zonder problemen reclame.

  4. Maar moeten we ons hier over opwinden…
    Negeer de pipo gewoon…
    Hij zoekt immers net al die aandacht (onder het motto ‘slechte reclame is ook reclame’) …

Reacties zijn gesloten.