Zozo

…en op die manier heb ik toch een beetje de indruk dat ik de Gentse Feesten heb meegemaakt: de Vlasmarkt tussen 6u en 9u10.

Een niet onaanzienlijk aantal Irish Coffees binnengesmeten, en op het einde zelfs een halve fles Bacardi van een Columbiaanse PhD-student gekregen, hoera!

Zo. En op die manier ben ik dus alsnog zat thuisgekomen van de Feesten. Behoorlijk surrealistisch, allemaal. Ik heb, zoals Ilse zei, de Gentse Feesten niet alleen meegemaakt: ik heb ze mee afgesloten!

En dus bij deze: Dirk en Irish Coffee nummer, euh, ik wil het niet geweten hebben.

Dirk en Irish Coffee

En een mevrouw en haar vriendin: dat glitterding aan haar neus zat er volgens Henk om een zeer welbepaalde reden.

Dat ding aan haar neus zit er om een zeer welbepaalde reden, trust me on that

 

En voor de rest zijn allerlei waarheden die al zeventien jaar onuitgesproken waren gebleven eindelijk uitgesproken, en zijn we mensen van de Mossad tegengekomen, en allemaal mensen die allemaal andere mensen kenden die mensen kenden die wij kenden, én de wel zeer appetijtelijke dame van de sfeerbeheersing:

De juffrouw van de sfeerbeheersing

..over die sfeerbeheersing trouwens: bijzonder indrukwekkend. Verdeeld over de Vlasmarkt, en van zodra er ook maar aanstalten gemaakt werden tot vechten, contacteerden ze elkaar via microfoontjes, en bedaarden ze de gemoederen.

Respect: ik moet er niet aan dénken om elke nacht/ochtend heel de nacht/ochtend tussen een bende zatte mensen te moeten staan, en ruzies op te breken.

7 reacties op “Zozo”

Reacties zijn gesloten.