Monster

Als ik links van mij uit het venster kijk op het werk, dan zie ik dit staan:

De werkzaamheden aan de Munt

Een hutje met een trap naar nergens:

Naar nergens

Het hutje staat bovenop een gebouw dat, op een paar gevels na, volledig afgebroken wordt. Al maanden zijn ze er aan bezig, maar nu komen ze toch wel vervaarlijk dichter:

Grr

Knippe

Scrob

Scrunch

Dus moet ik nu elke dag met het fototoestel naar het werk. Ah ja, zie dat het hutje valt en dat ik het niet op foto zou hebben!

5 reacties op “Monster”

  1. Prachtig! Fantastisch! Oogverblindend! Picture this: een huisje bovenop een gebouw dat wordt afgebroken met een trapje dat……..nergens naartoe leidt. Hoeveel uitzichloosheid kun je in één beeld symboliseren? Kunst zeg ik je! Daar zou ik toch wat artistiek beeldmateriaal van maken.

  2. Haha, dat hutje staat er gewoon maar bij te staan. Alsof het daar totaal niet thuishoort. Het past niet in de omgeving, het trapje leidt naar niets, er staan vreemdsoortige tekens op, …

    Wel een leuke foto eigenlijk, of zoals hierboven werd gezegd ‘artistiek beeldmateriaal’.

  3. Merkwaardig. Als ik de textuur van de zijwand van dat hutje bekijk, dan lijkt het beton/cement en geen hout. Door het venster is te zien dat de binnenwand uit bakstenen gemaakt is. Dat hutje lijkt dus niet zomaar een “portacabin” die door bouwvakkers gebruikt wordt als tijdelijk onderkomen, maar eerder een overblijfsel van een gebouw of huis dat er al lang stond. Een klein dakappartementje, achteraf op het dak neergepoot zoals mensen hun achtertuin ook opvullen met allerlei koterijen?

  4. @Luc: het is in ieder geval een onderdeel van de Galeries Anspach, en het zal wellicht binnenkort ook tegen de vlakte gaan, zoals het hele complex op een aantal van de gevels na.

    Een technische kabine van iets? De bovenkant van een liftkoker? Geen idee wat het precies is.

Reacties zijn gesloten.